Romstrade vinde două avioane unei firme din Guatemala

Autor: Ioan Dornescu Postat la 26 martie 2013 23 afişări

Romstrade Logistic Expres vinde două avioane Saab 340A către o firmă înregistrată în Guatemala cu 1,1 milioane dolari, a declarat Rudolf Vizental, managing partner la Casa de Insolvenţă Transilvania, administrator judiciar al firmei de transport aerian deţinută de Nelu Iordache.

Romstrade vinde două avioane unei firme din Guatemala

Romstrade Logistic Expres vinde două avioane Saab 340A către o firmă înregistrată în Guatemala cu 1,1 milioane dolari, a declarat Rudolf Vizental, managing partner la Casa de Insolvenţă Transilvania, administrator judiciar al firmei de transport aerian deţinută de Nelu Iordache. În afara celor două avioane, flota Romstrade Logistic Expres mai include un al treilea avion, aflat la reparaţii în Cehia şi care ar putea fi de asemenea cedat. Iordache se află în arest preventiv din decembrie.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Romstrade,
avioane,
Guatemala
/actualitate/romstrade-vinde-doua-avioane-unei-firme-din-guatemala-10691497
10691497
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.