Romstrade, Spedition UMB, Straco si Euroconstruct Trading vor construi autostrazi in vestul tarii

Postat la 12 aprilie 2011 82 afişări

Constructori romani precum Romstrade (controlat de Nelu Iordache), Spedition UMB (Dorinel Umbrarescu), Straco Grup (Alexandru si Traian Horpos) sau Euroconstruct Trading '98 (Dan Besciu si Sorin Vulpescu) si-au adjudecat o parte dintre contractele de constructie a celor 183 de kilometri de autostrazi pe care Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania le-a scos la licitatie la finalul anului trecut.

Valoarea totala a ofertelor se ridica la 3,5 mld. lei (850 mil. euro), in conditiile in care estimarile CNADNR aratau ca aceste autostrazi vor costa circa 1,4 mld. euro.

Ofertele castigatoare ale constructorilor romani au fost depuse insa in consortiu cu alte companii straine. Pe de alta parte, constructori precum Alpine (Austria) si Strabag (Austria) au castigat contracte pe cont propriu, fara a fi in asociere cu alte companii.

Cititi mai multe pe wwwzf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/romstrade-spedition-umb-straco-si-euroconstruct-trading-vor-construi-autostrazi-in-vestul-tarii-8150433
8150433
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.