Rompetrol are un buget de 10 mil. dolari pentru foraj în Gorj

Autor: Roxana Petrescu Postat la 27 martie 2013 30 afişări

Rompetrol, al doilea jucător ca mărime din piaţa petrolieră locală, controlat de compania kazahă de stat KazMunaiGaz, spune că va investi anul acesta 10 milioane de dolari pentru lucrări de foraj în perimetrul Zegujani, amplasat pe teritoriul a două judeţe, Mehedinţi şi Gorj.

Rompetrol are un buget de 10 mil. dolari pentru foraj în Gorj

Rompetrol, al doilea jucător ca mărime din piaţa petrolieră locală, controlat de compania kazahă de stat KazMunaiGaz, spune că va investi anul acesta 10 milioane de dolari pentru lucrări de foraj în perimetrul Zegujani, amplasat pe teritoriul a două judeţe, Mehedinţi şi Gorj. „Sonda Lupşa – SAT 1 se află în apropierea satului Samarineşti (judeţul Gorj) şi a fost proiectată să atingă o adâncime de 4.200 de metri. Compania deţine în concesiune acest perimetru din anul 2004“, au precizat reprezentanţii companiei. Potrivit acestora, Rompetrol deţine în total cinci perimetre în România. „În 2012, Rompetrol a început lucrările de foraj şi în perimetrul Focşani, aflat în concesiunea companiei din 2005. De asemenea, în celelalte concesiuni deţinute, Satu Mare, Greşu (Vrancea) şi Nereju (Vrancea), compania desfăşoară lucrări de explorare în colaborare cu diverşi parteneri“, au mai spus aceştia.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Rompetrol,
buget,
foraj,
Gorj
/actualitate/rompetrol-are-un-buget-de-10-mil-dolari-pentru-foraj-in-gorj-10693486
10693486
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.