Românii sunt mai optimişti decât anul trecut

Autor: Ioana Matei Postat la 14 mai 2013 33 afişări

Îngrijorarea românilor în legătură cu veniturile personale şi siguranţa locului de muncă este mai mică acum comparativ cu începutului lui 2012.


Românii sunt mai optimişti decât anul trecut

Totuşi, au rămas constante temerile legate de creşterile de preţuri, iar acestea reprezintă principala preocupare a românilor. În consecinţă, principala strategie ca răspuns la criză rămâne disciplina mai strictă a bugetelor.

 Acetea sunt rezultatele studiului „Nivelul de trai” pe care compania de cercetare de piaţă Daedalus Millward Brown îl face din anul 2008. Cercetarea constă într-un sondaj telefonic pe un eşantion de 1000 respondenţi cu vârsta cuprinsă între 18-65 ani, din mediul urban. Pentru ultima ediţie, culegerea datelor a avut loc în perioada 12-19 februarie 2013.

Parte a grupului Daedalus cu peste 15 ani de activitate în România, Daedalus Millward Brown este  cea mai mare companie de cercetare de marketing cu capital integral românesc. Reţeaua globală Millword Brown are 82 de locaţii în 52 de ţări.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romani,
optimist,
incepere,
siguranta,
venituri
/actualitate/romanii-sunt-mai-optimisti-decat-anul-trecut-10876101
10876101
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.