"Romanii au talent": Stefan Florescu, Cosmin Agache si Rebecca Neacsu merg in finala

Postat la 09 aprilie 2011 46 afişări

Cosmin Agache, beatbox la 14 ani, micuta cantareata Rebecca Neacsu si Stefan Florescu, baiatul care face spectacol cu mingi, sunt cei trei castigatori ai celei de-a treia semifinale a concursului "Romanii au talent".

Pustiul Cosmin Agache a imitat perfect o baterie si a intrat in pielea unui DJ experimentat. Prestatia lui i-a ridicat pe jurati in picioare. "Faci cel mai bun beatbox pe care l-am auzit", i-a spus Andra copilului.

Cosmin Agache

ProTV.ro

Cu strungareata si o voce ireala ce parea ca nu iese dintr-un piept atat de micut, Rebecca Neacsu a ridicat sala in picioare cand a cantat "Ave Maria". "Esti preferata mea", i-a spus Mihai Petre fetitei. "Ai reusit sa ma scoti complet din platoul asta si sa ma duci in alta lume".

Ultimul concurent din seara de vineri, dar primul care a aflat ca va merge in finala din 25 aprilie este Stefan Florescu, baiatul care face spectacol cu mingile de fotbal. Impresionat de faptul ca Stefan si-a vandut bicicleta ca sa vina la preselectiile de la "Romanii au talent", Andi Moisescu a promis ca-i va cumpara el o alta noua.

Mai mult pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/romanii-au-talent-stefan-florescu-cosmin-agache-si-rebecca-neacsu-merg-in-finala-8141525
8141525
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.