Romanian Strategy Fund, administrat din Liechtenstein, are 5,14% din SIF Muntenia

Autor: Liviu Popescu Postat la 06 septembrie 2020 60 afişări

SIF Muntenia (simbol bursier SIF4), societate cu 580 mil. lei capitalizare, a anunţat vineri la bursa de la Bucureşti că fondul Romanian Strategy Fund, administrat de Accuro Fund Solutions din Liechtenstein, are 5,14% din capitalul social, adică o investiţie de 30 mil. lei.

Romanian Strategy Fund, administrat din Liechtenstein, are 5,14% din SIF Muntenia

SIF Muntenia (simbol bursier SIF4), societate cu 580 mil. lei capitalizare, a anunţat vineri la bursa de la Bucureşti că fondul Romanian Strategy Fund, administrat de Accuro Fund Solutions din Liechtenstein, are 5,14% din capitalul social, adică o investiţie de 30 mil. lei. La S1/2020 în raportul SIF1 Banat Crişana se arată că societatea are 50,9% din Romania Strategy Fund, iar SIF Muntenia are 49,12%. în raportul

SIF 4 se menţionează de fondul Romania Strategy Fund Class B. SIF Muntenia are minus 13% de la începutul anului 2020 pe o lichiditate de 45 milioane de lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sif,
administrare,
fond,
liechtenstein

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.