Romania va fi promovata ca destinatie turistica pe Facebook

Postat la 02 noiembrie 2010 8 afişări

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) va colabora cu platforma de socializare Facebook pentru promovarea Romaniei ca destinatie turistica pe canalele new media, a declarat marti intr-o conferinta de presa ministrul de resort Elena Udrea.

"Am discutat cu reprezentantii Facebook si am decis, si la recomandarea specialistilor spanioli care au creat brandul turistic al tarii noastre, sa promovam Romania pe Facebook, cea mai importanta platforma sociala de media din lume, in conditiile in care canalele new media au devenit din ce in ce mai accesate fata de media traditionala. Nu am discutat cu Facebook amanunte privind bugetele de comunicare. Suntem in faza stabilirii de obiective si a elaborarii unui plan de actiune pentru atingerea acestor obiective", a spus Udrea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Facebook,
turism,
MDRT
/actualitate/romania-va-fi-promovata-ca-destinatie-turistica-pe-facebook-7671935
7671935
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.