Romania cere ajutorul UE in asistenta pentru inundatii

Postat la 04 iulie 2010 16 afişări

Romania a cerut vineri seara asistenta din partea Uniunii Europene, pentru a face fata inundatiilor grave cu care se confrunta, iar Belgia se pregateste sa trimita o echipa de interventie formata din opt persoane, relateaza site-ul radioteleviziunii publice belgiene.

Echipa de reactie rapida B-Fast va transporta si o statie de epurare a apei, 14 pompe si cinci generatoare, potrivit rtlinfo.be. "Protectia civila belgiana este specializata in instalarea de sisteme de pompare de mare capacitate. In plus, cum Belgia asigura presedintia europeana, este important sa transmitem un semnal clar de solidaritate", a declarat Jerome Glorie, director general al Apararii Civile belgiene.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
inundatii,
ploi,
efecte,
viitura,
ajutoare,
UE,
Belgia
/actualitate/romania-cere-ajutorul-ue-in-asistenta-pentru-inundatii-6490276
6490276
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.