Roland Ruffing este noul CEO al Metro România

Postat la 14 iulie 2016 182 afişări

Roland Ruffing este noul CEO al Metro România

Grupul german Metro, prezent pe piaţa locală cu 30 de magazine pe formatul cash&carry, l-a numit pe Roland Ruffing la conducerea operaţiunilor locale de peste un miliard de euro.

Acesta înlocuieşte un nou expat, pe Gilles Roudy, care a plecat după doar doi ani şi jumătate de mandat.

Noul executiv şi-a preluat funcţia din 11 iulie 2016, potrivit anunţului companiei.

"Metro România îşi va continua creşterea sustenabilă şi îşi va consolida poziţia pe piaţă, prin abordări mai concentrate pe clienţi, precum şi prin intermediul inovaţiilor", a declarat Ruffing.

Executivul lucrează din 2004 în cadrul Metro, când a fost angajat ca director financiar al operaţiunilor din Polonia. Apoi, a preluat o funcţie similară în Cehia şi Slovacia.

În noiembrie 2010, a fost numit Chief Executive Officer Metro Cash & Carry Ungaria şi a fost promovat chief financial officer Metro Cash & Carry, în noiembrie 2013. În august anul trecut Roland Ruffing a devenit membru operating board al Metro Cash & Carry.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/roland-ruffing-este-noul-ceo-al-metro-romania-15527569
15527569
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.