Ministerul Sănătăţii: O variantă este relocarea Spitalului de Arşi, am închis deja o secţie

Postat la 14 iulie 2016 82 afişări

Ministerul Sănătăţii: O variantă este relocarea Spitalului de Arşi, am închis deja o secţie

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a anunţat joi că ia în considerare relocarea Spitalului de Arşi, iar pe termen scurt a decis închiderea Unităţii de Transfuzii Saguine, având în vedere problemele înregistrate în clinica respectivă.

Ministrul Sănătăţii a recunoscut joi, după apariţia imaginilor cu un pacient care avea larve pe răni, că a luat de trei ori în considerare varianta închiderii Spitalului de Arşi.

“Am luat în considerare închidererea acestui spital de trei ori până acum şi am avut discuţii îndelungi, inclusiv săptămâna trecută. Am avut întâlniri şi cu manageri ai spitalelor care pot prelua pacienţii cu arsuri şi am ajuns în cele din urmă la concluzia că nu putem închide spitalul, aşa că am suspendat activitatea UTS”, a declarat ministrul Sănătăţii.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ministerul-sanatatii-o-varianta-este-relocarea-spitalului-de-arsi-am-inchis-deja-o-sectie-15527371
15527371
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.