Robert Negoiţă cere retragerea PSD de la guvernare

Autor: Adelina Dragomir Postat la 17 noiembrie 2014 112 afişări

Vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă a declarat, luni, că, după votul de duminică, ar trebui să se dea ocazia echipei lui Klaus Iohannis să vină să guverneze, el menţionând că, după părerea sa, ar trebui să se respecte "voinţa românilor".

"Cred că e o lecţie pentru noi şi cred că ar trebui să facem un pas în lateral, dacă nu chiar în spate şi, da, de prea multe ori şi eu, şi noi cu toţii am simţit nevoia de un altfel de politică. Cred că după acest vot ar trebui să dăm ocazia echipei domnului Iohannis să vină să guverneze în speranţa, eu sper sincer, că ne va demonstra cum anume se poate o altfel de politică, de unde să învăţăm cu toţii. În consecinţă, cred că nu mai trebuie să ţinem de această guvernare, ci dimpotrivă", a spus Negoiţă.

El a subliniat că aceasta este părerea sa.

"În urma acestui vot, părerea mea este că ar trebui să respectăm voinţa românilor, care tocmai şi-au exprimat-o", a adăugat el.

Robert Negoiţă a mai spus că va spune aceste lucruri şi în interiorul PSD.

Klaus Iohannis a obţinut 54,50% din voturi la turul doi al alegerilor prezidenţiale, iar Victor Ponta a fost votat de 45,49% dintre alegătorii care s-au prezent la urne, conform rezultatelor parţiale anunţate, luni, de BEC, după centralizarea a 99,07% din procesele verbale. Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a fost votat de 6.242.825 dintre alegători, în timp ce Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, a fost votat de 5.211.097 de alegători.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
NEGOIŢĂ,
GUVERNARE,
/actualitate/robert-negoita-cere-retragerea-psd-de-la-guvernare-13577622
13577622
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.