Robbie Williams a bătut recordul la vânzarea de bilete într-un timp foarte scurt

Postat la 01 iunie 2015 377 afişări

Robbie Williams a bătut recordul la vânzarea de bilete într-un timp foarte scurt

În primele 90 de minute de la punerea în vânzare a biletelor pentru concertul lui Robbie Williams în România, s-au cumpărat 21.500 de bilete, iar numărul lor este în continuă creştere, informează organizatorii.

Cântăreţul britanic va concerta la Bucureşti pe 17 iulie, iar managerul artistului a precizat că show-ul va avea loc în Piaţa Constituţiei. Biletele la preţul redus de 151,2 lei se pot achiziţiona din reţeaua de magazinelor Germanos, iar cele disponibile online pe eventim.ro s-au epuizat. Cele cinci categorii de bilete disponibile onlie în reţeaua Eventim au preţuri cuprinse între 189 de lei şi 680,40 lei pentru Categoria Vip.

Recordul pentru vânzările de bilete era deţinut de violonistul Andre Rieu, care a reuşit să vândă pentru concertul programat pe 13 iunie peste 12.500 de bilete, în mai puţin de trei ore. Robbie Williams a bătut şi recordul de vânzări al unor artişti ca: Rolling Stones, Madonna, Depeche Mode sau Lady Gaga.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/robbie-williams-a-batut-recordul-la-vanzarea-de-bilete-intr-un-timp-foarte-scurt-14378241
14378241
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.