Rise Project: Tatăl europarlamentarului Ramona Mănescu, „om de paie” în afacerile retrocedărilor

Postat la 05 decembrie 2018 221 afişări

Rise Project a publicat, miercuri, o anchetă prin care îl prezintă pe tatăl europarlamentarului Ramona Mănescu, Mihai Bolboceanu, ca fiind un pensionar care se împrumuta pentru o Dacie, însă au trecut, prin conturile sale, aproape 4 milioane de euro.

Rise Project: Tatăl europarlamentarului Ramona Mănescu, „om de paie” în afacerile retrocedărilor

Potrivit Rise Project, tatăl Ramonei Mănescu, Mihai Bolboceanu (fost tehnician din marina militară), ar fi „om de paie”, adiccă un „personaj obscur, pierdut într-un ocean de anonimitate, împins în faţă pentru a-i ascunde pe adevăraţii beneficiari ai marilor tunuri financiare”.

 

„Era unul dintre membrii acelei caste ascunse, de la vârful societăţii, pe care lumea o intuieşte, fără să o poată vedea, a îmbogăţiţilor peste noapte. (...) Într-un singur an, 2009, îşi cumpărase trei apartamente de lux! Două pe malul mării, lângă panglica de nisip a plajei din Constanţa, iar unul la munte, faţă în faţă cu linia de sosire a pârtiei din Predeal. Plătise pentru ele circa 870.000 de euro”, arată investigaţia celor de la Rise Project.

 

În sursa citată se precizează că tatăl lui Mănescu şi-a permis să cumpere imobilele deoarece „plonjase în paradisul de afaceri al mafiei retrocedărilor”, el fiind împins în faţă.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
manescu,
tata,
europarlamentar,
afaceri,
ancheta,
conturi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.