RIO 2016: Marian Drăgulescu s-a calificat în finala la sărituri la Jocurile Olimpice. Andrei Muntean, în finala de la paralele

Postat la 07 august 2016 89 afişări

Gimnastul Marian Drăgulescu, în vârstă de 35 de ani, s-a calificat în finala la sărituri la Jocurile Olimpice de la Rio, însă a ratat accederea în ultimul act la sol. De asemenea, Andrei Muntean a obţinut calificarea în finala de la paralele.

RIO 2016: Marian Drăgulescu s-a calificat în finala la sărituri la Jocurile Olimpice. Andrei Muntean, în finala de la paralele

Marian Drăgulescu s-a calificat în finala de la sărituri cu nota de 15.283, a treia notă din concurs obţinută şi de alţi trei gimnaşti. De asemenea, Andrei Muntean s-a calificat în finală la paralele, nu însă şi la individual compus.

Marian Drăgulescu nu a prins finala de la sol, după două ratări la acest aparat. Epuizat la finalul evoluţiei, fostul multiplu campion mondial a fost notat cu 12.800. La acelaşi aparat, Andrei Muntean a obţinut 13.733.

Drăgulescu a început concursul cu o evoluţie la bară fixă, aparat la care a primit nota 12.133, iar celălalt gimnast român prezent la Jocurile Olimpice de la Rio, Andrei Muntean, a obţinut 13.833.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.