Richard Gere: Bancherii nu înţeleg de multe ori termenii pe care îi folosesc; totul este o păcăleală

Postat la 03 martie 2013 16 afişări

Bancherii nu înţeleg în multe cazuri termenii financiari complicaţi pe care îi folosesc, iar mare parte a lumii financiare este o păcăleală, a declarat actorul american Richard Gere într-un interviu pentru Financial Times, în care vorbeşte despre noul său film, "Arbitrage".

În film, Gere joacă rolul unui şef de fond de hedging care a pierdut 400 de milioane de dolari într-o afacere cu o mină de cupru în Rusia şi a comis o fraudă pentru a acoperi pierderea. Filmul începe cu personajul lui Gere acordând un interviu prezentatoarei Maria Bartiromo de la CNBC, în care actorul foloseşte cu uşurinţă termeni financiari care nu sunt înţeleşi de oamenii obişnuiţi.

Deşi vorbeşte în film limbajul bancherilor, actorul a admis pentru Financial Times că nu înţelege ce înseamnă cuvintele respective.

"Habar nu am", a spus Gere, care crede că nici bancherii cu care a discutat nu înţelegeau nimic din terminologia financiară.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Richard Gere,
bancherii,
"Arbitrage"
/actualitate/richard-gere-bancherii-nu-inteleg-de-multe-ori-termenii-pe-care-ii-folosesc-totul-este-o-pacaleala-10628556
10628556
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.