Revoluţie la WhatsApp! Se introduce o funcţie pe care o aşteptau milioane de oameni

Postat la 13 martie 2021 1197 afişări

Revoluţie la WhatsApp! Se introduce o funcţie pe care o aşteptau milioane de oameni

WhatsApp anunţă că utilizatorii pot face apeluri vocale şi video inclusiv pe versiunea desktop.

În ultimul an, apelurile pe WhatsApp au crescut enorm, adesea chiar şi pentru conversaţii lungi. Atât de mult încât la 31 decembrie compania a înregistrat recordul pentru cel mai mare număr de apeluri într-o singură zi, cu 1,4 miliarde de apeluri vocale şi video.

„Deoarece mulţi oameni sunt încă departe de cei dragi şi mulţi se adaptează la noile moduri de a lucra de la distanţă, dorim ca apelurile WhatsApp să semene cu conversaţiile reale cât de mult posibil, indiferent de dispozitivul utilizat sau de locul de pe planetă unde te afli”, arată Whatsapp într-o notă.

Datorită noii opţiuni, utilizatorii vor putea interacţiona mai uşor cu colegii, îi vor putea urmări pe membrii familiei mai bine, pe ecrane mai mari: „Apelurile desktop au fost concepute pentru a funcţiona atât în ​​modul portret, cât şi în landscape”,

Apelurile vocale şi video WhatsApp sunt acum disponibile pe versiunea desktop a aplicaţiei în modul one-to-one. În viitor, Whatsapp va extinde această metodă şi la apelurile video şi la apelurile vocale de grup.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
whatsapp,
desktop,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.