Revolutia drepturilor TV in Spania! Vezi cat pierd Real si Barca

Postat la 22 noiembrie 2010 45 afişări

Din cele 42 de echipe care formeaza primele doua ligi spaniole, 30 au fost de acord cu ultima propunere a granzilor Real si Barca in privinta drepturilor TV, pentru o impartire mai echitabila a acestora.

Desi nu s-a ajuns la o schema asemanatoare celor din Anglia sau Germania, acesta e considerat de catre semnatari primul pas in reforma drepturilor TV. Conform acordului, Real si Barcelona au fost de acord sa-si reduca procentajul de la 22,5% la 17% fiecare, ceea ce inseamna, daca luam in calcul sumele din sezonul trecut, o pierdere anuala de 33,75 mil. € pentru fiecare dintre granzi, de la 140 mil. € la 106,25 mil. €.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drepturi TV,
Spania,
Real si Barca
/actualitate/revolutia-drepturilor-tv-in-spania-vezi-cat-pierd-real-si-barca-7738279
7738279
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.