REVOLTĂ în stradă la Londra: Peste 200 de tineri s-au luat la bătaie. 100 de polişti au fost chemaţi să calmeze spiritele - FOTO, VIDEO

Autor: Paula Rusanu Postat la 07 octombrie 2015 520 afişări

O bătaie generală, la care au participat 200 de tineri, a avut loc marţi, în estul Londrei, după ce două fete din licee rivale s-au luat la ceartă pentru un băiat. La faţa locului, au fost mobilizaţi peste 100 de poliţişti, circulaţia fiind închisă.

Potrivit publicaţiei Daily Mail, scandalul dintre cele două fete a stârnit o revoltă de stradă şi a dus la închiderea unei staţii de metrou. Tinerii s-au bătut cu pumnii şi bâtele de baseball.

GALERIE FOTO

Imagini tulburătoare cu grupurile adolescenţi care se băteau în apropiere de staţia de metrou Walthamstow Central au inundat reţele de socializare.

Potrivit oficialilor de la poliţia londoneză, forţele de ordine au depus un efort considerabil pentru a dispersa mulţimea violentă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
revolta,
liceeni,
adolescenti,
bataie,
politisti,
londra
/actualitate/revolta-in-strada-la-londra-peste-200-de-tineri-s-au-luat-la-bataie-100-de-polisti-au-fost-chemati-sa-calmeze-spiritele-foto-video-14808234
14808234
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.