Revista presei economice din Romania

Postat la 30 aprilie 2010 21 afişări

Cum se schimba strategia Bancii Transilvania, ce meserii sunt cautate pentru leasingul de personal si ce se poate spune despre Romania dupa primul an de acord cu FMI aflati din ziarele de miercuri.

Gandul prezinta cele mai cautate meserii din punctul de vedere al angajatorilor care inchiriaza angajati (leasing de personal) si perspectivele ca aceasta forma de contract de munca sa se extinda. Trecand dincolo de Dunare, vanzarile Dacia în Bulgaria au scazut anul trecut cu 56%, de la 3.977 de masini în 2008 la numai 1.744 de masini, astfel ca acum Dacia este a sasea marca, dupa cota de piata, din tara vecina.

"Romania la un an de acord cu FMI: amanari si datorii", isi intituleaza Evenimentul Zilei o analiza a primului an de cand s-a incheiat acordul cu FMI, conchizand ca restrictiile impuse de acesta n-au reusit nici sa limiteze cheltuielile statului si nici sa determine guvernul sa gandeasca strategii pe termen lung. Ziarul face si socoteala costurilor impuse de cateva banci din tara pentru serviciile online, la deschiderea conturilor si pentru operatiuni de internet banking.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/revista-presei-economice-din-romania-6075319
6075319
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.