Revelionul 2010, vandut in proportie de 70%

Postat la 02 decembrie 2009 37 afişări

Hotelurile din Predeal sunt rezervate in totalitate, iar ofertele ieftine pentru Austria si Bulgaria s-au vandut si ele integral.

In aceasta saptamana se vand ultimele locuri ieftine pentru destinatiile externe, dar si pentru cele din tara. La pensiunile de pe Valea Prahovei, Marginimea Si¬biului, Maramures sau din Bucovina deja este foarte greu sa mai gasesti un loc liber."Se mai gasesc locuri aproape, dar foarte greu la pensiuni si vile mai mici. Nici la hoteluri nu se mai gasesc locuri, iar ofertele bune, cu preturi de pana in 350 de euro de persoana pentru Austria si Bulgaria, nu sunt multe si se vor vinde toate in aceasta saptamana", a declarat pentru Gandul Traian Badulescu, purtatorul de cuvant al Asociatiei Nationale a Agentiilor deTurism (ANAT).

Aflati care sunt preturile pentru un sejur pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Revelion,
oferte,
grad de ocupare,
hoteluri

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/revelionul-2010-vandut-in-proportie-de-70-5147260
5147260
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.