Reţeaua de sănătate Regina Maria organizează prima Conferinţă Naţională a Asistenţilor Medicali

Autor: Andra Stroe Postat la 14 noiembrie 2018 155 afişări

În perioada 16-17 noiembrie, reţeaua de sănătate Regina Maria, prin Clubul Regal al Medicilor, organizează prima Conferinţă Naţională a Asistenţilor Medicali.

Reţeaua de sănătate Regina Maria organizează prima Conferinţă Naţională a Asistenţilor Medicali

Aflată la prima ediţie, Conferinţa Naţională a Asistenţilor Medicali reuneşte 180 de invitaţi, 13 speakeri principali, 18 lectori asistenţi medicali, 38 de lucrări ştiinţifice şi peste 20 de specialităţi medicale. Conferinţa îşi concentrează atenţia asupra importanţei învăţării continue în cariera de asistent medical, abordând teme care vizează managementul pacienţilor şi noutăţile în pregătirea profesională.

Evenimentul este o continuare a demersului de formare demarat de Regina Maria în urmă cu 3 ani, prin lansarea Academiei de Asistenţi Medicali, primul program dedicat angajării, instruirii şi dezvoltării profesionale a asistenţilor medicali debutanţi din România. Academia a format, până în prezent, nouă promoţii de asistenţi debutanţi, atât în Bucureşti, cât şi în Braşov, cei 180 de absolvenţi devenind ulterior parte a reţelei de sănătate.

Printre invitaţi se numără Dr. Hadi Rahimian, specialist în medicină fetală, şi Prof. Dr. Cătălin Copăescu, medic cu experienţă în domeniul chirurgiei laparoscopice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
conferinta,
regina maria,
medici

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.