Retailerul scandinav JYSK îşi continuă expansiunea în România şi deschide un magazin în Borşa. Compania are planificate alte trei deschideri în primăvară

Autor: Roxana Rosu Postat la 05 februarie 2024 34 afişări

Retailerul scandinav JYSK îşi continuă expansiunea în România şi deschide un magazin în Borşa. Compania are planificate alte trei deschideri în primăvară

JYSK, retailerul scandinav de mobilier şi decoratiuni, continuă expansiunea în România şi deschide joi un magazin în Borşa, ajungând la 139 de unităţi în ţară.

Retailerul are planificate alte trei deschideri în primăvară, precum şi reamenajarea a cel puţin şase magazine mai vechi, în Cluj, Piteşti, Curtea de Argeş, Galaţi şi Bucureşti. Magazinul din Huşi va fi mutat într-un spaţiu mai mare.

JYSK are în plan în următoarea perioadă modernizarea tuturor unităţilor mai vechi şi aducerea lor la conceptul de design actual.  În prezent, 115 magazine din cele 139 sunt amenajate conform noului concept.

“JYSK este prezent în judeţul Maramureş încă de la intrarea companiei pe piaţa locală, al treilea magazin deschis în ţară fiind în Baia Mare. În prezent, avem două magazine în Baia Mare şi unul în Sighetul Marmaţiei, iar acum ajungem şi în zona de est a judeţului, ceea ce facilitează accesul unui număr mai mare de clienţi la produsele şi serviciile noastre. Este o zonă turistică, pitorească, cu multe case de vacanţă şi pensiuni, şi credem că produsele JYSK vor fi apreciate de clienţii din zonă, inclusiv de clienţii Business to Business”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România şi Bulgaria.

Compania scandinavă îşi desfăşoară activitatea în peste 48 de ţări, are peste 31.000 de angajaţi şi peste 3.300 de magazine. JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în oraşul Aarhus, şi a intrat pe piaţa din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea.

Compania JYSK este deţinută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu şi alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 5,9 miliarde euro în anul financiar 2021-2022. Cifra de afaceri JYSK la nivel global este de 5,2 miliarde euro în anul financiar 2022-2023.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazin,
magazine,
baia mare,
bucuresti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.