Retailerul danez de mobilier JYSK vrea să ajungă la 100 de magazine în România

Postat la 06 februarie 2014 42 afişări

Afacerile din România ale retailerului suedez de mobilier JYSK au crescut uşor anul trecut, iar grupul intenţionează să-şi extindă, pe termen mediu, reţeaua de magazine din România la 100 de unităţi, de la cele 14 locaţii pe care le deţine în prezent.

Retailerul danez de mobilier JYSK vrea să ajungă la 100 de magazine în România

 "Ne aşteptăm să vedem o îmbunătăţire a cifrei de afaceri pentru anul financiar 2013/14, deoarece tendinţa de uşoară creştere economică pare să continue şi în România. Încrederea consumatorilor continuă, însă, să rămână la un nivel scăzut în majoritatea ţărilor în care JYSK Group operează, îmbunătăţirea semnificativă a indicatorilor macro-economici fiind foarte puţin probabilă", a declarat agenţiei MEDIAFAX Alexandru Bratu, country manager JYSK România şi Bulgaria.

El a afirmat că afacerile JYSK România au înregistrat un uşor avans anul trecut, fără să ofere însă detalii. Potrivit datelor remise Ministerului Finanţelor, JYSK România a raportat un rulaj de 65,5 milioane lei în 2011, pentru 2012 datele nefiind însă publicate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/retailerul-danez-de-mobilier-jysk-vrea-sa-ajunga-la-100-de-magazine-in-romania-12032668
12032668
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.