Retailerii britanici se pregătesc de criză: Companiile se aşteaptă ca Brexitul să le aducă aceleaşi condiţii ca şi anul 2009

Postat la 22 august 2019 46 afişări

Retailerii britanici se pregătesc de criză: Companiile se aşteaptă ca Brexitul să le aducă aceleaşi condiţii ca şi anul 2009

Retailerii britanici devin din ce în ce mai reticenţi cu privire la viitorul mediului de business din Marea Britanie în perioada de după Brexit, adică în luna octombrie când Londra părăseşte definitiv blocul european, potrivit Bloomberg.

Magazinele britanice se aşteaptă în următoarele trei luni la cea mai gravă deteriorare a condiţiilor de business din 2009 până în prezent, potrivit unui sondaj realizat de Confederaţia Industriei Britanice.

Volumele de vânzări şi comenzile către furnizori au scăzut la cel mai rapid ritm din ultimul deceniu, potrivit sursei citate.

Intenţiile de investiţii pentru anul în curs sunt din ce în ce mai slabe pentru al şaselea trimestru consecutiv. De asemenea, retailerii dau semne de stocuri nevândute din ce în ce mai mari, înregistrând niveluri record.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marea britanie,
retaileri,
asteptare,
conditii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.