Restaurantele SaladBox au ajuns la 14 mil. euro şi vizează extinderea în Anglia, Japonia sau Algeria

Postat la 19 februarie 2016 351 afişări

Lanţul românesc de restaurante cu mâncare sănătoasă SaladBox a ajuns la 37 de unităţi (34 în România, trei în Germania şi Ungaria) şi vizează extinderea în mai multe ţări din vestul Europei, dar şi din Asia şi Africa.

Restaurantele SaladBox au ajuns la 14 mil. euro şi vizează extinderea în Anglia, Japonia sau Algeria

 „Avem discuţii avansate pentru a intra în Anglia, ţările Scandinave, iar colegul meu Radu Lupaş (COO al companiei) va pleca săptămâna viitoare în Algeria şi eu voi merge în Japonia pentru a discuta intrarea SaladBox pe aceste pieţe”, a spus Dan Isai, CEO al companiei şi unul dintre acţionarii.

El spune că în prezent compania pe care o conduce are discuţii cu o companie din industria alimentară din Marea Britanie pentru a deschide mai multe locaţii acolo, iar primele magazine vor fi deschise în Londra. Antreprenorul explică faptul că restaurantele din străinătate sunt mai profitabile decât cele locale, deşi numărul de clienţi este de cele mai multe ori mai redus

„Marja de profit a restaurantelor din România este de 10%, iar la cele din celelalte ţări este de 15-20%. O salată costă 4-5 euro în România, iar în străinătate este de 9-10 euro”, spune Dan Isai.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/restaurantele-saladbox-au-ajuns-la-14-mil-euro-si-vizeaza-extinderea-in-anglia-japonia-sau-algeria-15081220
15081220
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.