Restaurante unice pe care să le încerci în 2017, dacă vei călători în aceste ţări

Postat la 03 ianuarie 2017 211 afişări

Din New York şi până în Grecia, legende ale gastronomiei mondiale pregătesc meniuri unice în lume, care mai de care mai spectaculoase. Gustarte.ro a întocmit o listă a unor restaurante de succes, cu preparate gastronomice unice, de încercat în călătoriile anului 2017.

Iată o selecţie a restaurantelor anului 2017, făcută de cei de la Finedininglovers:

White Gold Butchers - New York, SUA

April Bloomfield este unul dintre cei mai de succes chefi la nivel mondial. Cel mai nou restaurant pe care l-a deschis se numeşte White Gold Butchers şi se află în Manhattan. Preparate din carne precum inimă sau limbă de vită se află printre piesele de rezistenţă ale meniului gândit de Bloomfield.

Sushi Wakon, Kyoto, Japonia

Kyoto este deja recunoscut ca un paradis culinar, iar Sushi Wakon, deţinut de protejatul lui Jiro Ono, Rei Masuda, este un loc pe care niciun gurmand nu-l poate rata odată ajuns aici. Masa este servită într-o grădină cu iaz de 800 de ani, iar clienţii se pot bucura din plin de Ginza sushi.

Igniv, St. Moritz, Elveţia

Cea mai nouă bucătărie a lui Andreas Caminada, cel mai tânăr chef din Europa, onorat cu trei stele Michelin, se află în St. Moritz la Palatul Badrutt. Igniv (cuib) le promite oaspeţilor o inedită experienţă culinară în stil elveţian.

Lista completă a restaurantelor poate fi citită pe site-ul gustarte.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
restaurante,
gastronomie,
calatorii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.