Republica Dominicana: Peste 1.600 de persoane, evacuate din cauza inundatiilor provocate de furtuna Emily

Postat la 04 august 2011 20 afişări

Mai mult de 1.600 de persoane amenintate de inundatiile din Republica Dominicana au fost evacuate miercuri, in urma precipitatiilor abundente provocate de furtuna tropicala Emily, au anuntat serviciile locale de interventie.

"Dintr-un total de 1.647 de persoane deplasate, 642 au fost cazate in cladiri oficiale si 1.005 la rude sau prieteni", a precizat Centrul pentru operatiuni de urgenta dominican. Majoritatea evacuarilor au avut loc in sudul tarii, expus furtunii tropicale. Republica Dominicana a declarat alerta maxima marti in sase provincii si a suspendat activitatile de agrement pe intregul litoral si pe cursul raurilor. Si autoritatile din Haiti au decretat, inca de marti dimineata, alerta maxima pe intregul teritoriu, cerandu-le locuitorilor sa paraseasca zonele expuse furtunii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/republica-dominicana-peste-1-600-de-persoane-evacuate-din-cauza-inundatiilor-provocate-de-furtuna-emily-8568371
8568371
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.