REPORTAJ: Peste 160 de condamnaţi, "vieţaşi" în penitenciare pentru că au ucis cu sânge rece: De la "Fiara din Balcani" la "Jack Spintecătorul" din Răducăneni

Postat la 12 august 2013 148 afişări

Peste 160 de condamnaţi ispăşesc cea mai aspră pedeapsă, închisoarea pe viaţă, pentru că au ucis cu sânge rece copii, bătrâni, membri ai familiei sau persoane care le-au stat în cale, unele fapte ale "vieţaşilor", cum sunt cunoscuţi în detenţie, putând fi asemănate cu ale lui "Jack Spintecătorul".

REPORTAJ: Peste 160 de condamnaţi, "vieţaşi" în penitenciare pentru că au ucis cu sânge rece: De la "Fiara din Balcani" la "Jack Spintecătorul" din Răducăneni

 În închisorile din România au fost încarceraţi, până în 7 august, 161 de condamnaţi pe viaţă, 150 dintre ei având sentinţe definitive, spun reprezentanţii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Printre cei 161 de deţinuţi care au primit cea mai aspră pedeapsă prevăzută de Codul Penal sunt şi patru femei, care îşi execută pedeapsa în Penitenciarul Târgşor, ultima dintre ele fiind condamnată în 2011.

Cel mai tânăr "vieţaş" are 23 de ani, iar cel mai în vârstă are 50 de ani. Penitenciarul de Maximă Siguranţă Giurgiu are cei mai mulţi "vieţaşi" - 31, iar în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi sunt închişi 15.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/reportaj-peste-160-de-condamnati-vietasi-in-penitenciare-pentru-ca-au-ucis-cu-sange-rece-de-la-fiara-din-balcani-la-jack-spintecatorul-din-raducaneni-11247091
11247091
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.