Reportaj din tara Cupei Mondiale: This is Africa

Postat la 28 iunie 2010 12 afişări

Adevarul e ca nu poti spune ca ai fost in Africa daca nu mergi si intr-un safari. Sa vezi, sa simti, sa traiesti o experienta cu totul si cu totul aparte in acest colt de lume.

Kruger National Park, unul din principalele obiective de vizitat in Africa de Sud, este in perioada Mondialului un veritabil loc de intalnire pentru suporteri de pretutindeni. Drumul de la Johannesburg la Nelspruit, 400 de kilometri, trece repede. Am plecat imediat dupa Italia - Slovacia. O calatorie de noapte, dar aveam sa constat si la drum lung ce inseamna un sistem de autostrazi si construirea lor cu simt de raspundere.

Iarna africana din decapotabila

Dimineata la 5 a fost programata intalnirea cu soferul si, in acelasi timp, ghidul care ne va insoti in aceasta calatorie. Misak e un negru simpatic si solid, glumet si tare rabdator. Sa fi fost in locul lui, mai "uitam" cate un turist prea curios in mijlocul rezervatiei. Cea mai apropiata poarta de intrare este Numbi Gate. Drumul pana acolo este si el unul lung. Mai mult de o ora si jumatate cu o masina de safari. Adica fara geamuri. La 5 dimineata in iarna africana in decapotabila, in timp ce luam contact cu "viata la tara" in Africa de Sud.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cupa Mondiala,
Africa de Sud,
reportaj
/actualitate/reportaj-din-tara-cupei-mondiale-this-is-africa-6456664
6456664
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.