Replică seismică de 4,5 pe coasta de est a Statelor Unite

Postat la 25 august 2011 9 afişări

O replică având magnitudinea de 4,5 a avut loc joi pe coasta de est a Statelor Unite, la două zile de la cel mai puternic cutremur care a afectat estul ţării, a anunţat institutul american de geofizică USGS.

Epicentrul a fost localizat la opt kilometri sud de Mineral, în Virginia, în timp ce epicentrul cutremurului cu magnitudinea de 5,8 de marţi a fost localizat la 133 de kilometri sud-vest de Washington. Presa locală a anunţat că locuitorii din Washington şi Maryland au resimţit replica. După cutremurul de marţi, viaţa şi-a reluat cursul în capitala americană, unde funcţionează metroul, autobuzele şi trenurile, dar unde şcolile şi câteva departamente sunt închise pentru verificare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
replici,
cutremur,
magnitudine
/actualitate/replica-seismica-de-4-5-pe-coasta-de-est-a-statelor-unite-8653085
8653085
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.