Relu Fenechiu, audiat la DNA în dosarul fostului secretar de stat Valentin Preda: "Mi se pare puţin deplasat. Se putea şi fără să chemi un demnitar"

Postat la 21 iunie 2013 50 afişări

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, este audiat în calitate de martor, vineri dimineaţă, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), în dosarul fostului secretar de stat Valentin Preda.

Relu Fenechiu, audiat la DNA în dosarul fostului secretar de stat Valentin Preda: "Mi se pare puţin deplasat. Se putea şi fără să chemi un demnitar"

 Fenechiu a venit la sediul Structurii centrale a DNA însoţit de un avocat, în jurul orei 8.30.

Ministrul Relu Fenechiu a declarat vineri, după ce a fost audiat la DNA ca martor în dosarul fostului secretar de stat Valentin Preda, că i se pare "puţin deplasat" demersul procurorilor, în condiţiile în care ar fi putut da declaraţii fără să fie chemat, ca demnitar, la Direcţie.

"Mi se pare puţin deplasat, nu în ceea ce mă priveşte, ci în ceea ce priveşte poziţia unui ministru, să fie chemat până la DNA pentru a da o astfel de declaraţie. Dar, fiind un om ca toţi oamenii, am venit şi am dat această declaraţie. I-am spus şi domnului procuror că se putea face asta şi fără să chemi un demnitar al statului român la DNA, mai ales că ştiţi şi dumneavoastră ce înseamnă asta ca imagine publică şi ca aspect în media", a spus ministrul Transporturilor, la ieşirea de la DNA, în jurul orei 9.45

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/relu-fenechiu-audiat-la-dna-in-dosarul-fostului-secretar-de-stat-valentin-preda-mi-se-pare-putin-deplasat-se-putea-si-fara-sa-chemi-un-demnitar-10997720
10997720
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.