Regimul de la Teheran anunţă sfârşitul "revoltei" din Iran

Postat la 03 ianuarie 2018 95 afişări

Generalul Mohammad Ali Jafari, comandantul Gardienilor Revoluţiei, a anunţat miercuri că "revolta" din Iran a luat sfârşit, referire la protestele soldate cu moartea a cel puţin 21 de persoane.

Regimul de la Teheran anunţă sfârşitul "revoltei" din Iran

"Astăzi, putem anunţa sfârşitul revoltei. Acţiunile de securitate şi vigilenţa cetăţenilor au condus la înfrângerea inamicilor", a declarat generalul Mohammad Ali Jafari, citat de site-ul cotidianului Le Figaro.

"În cadrul acestor revolte, au avut loc proteste la care au participat cel mult 1.500 de persoane, iar la nivelul întregii ţări numărul celor care au protestat violent nu a depăşit 15.000 de persoane", a precizat comandantul Gardienilor Revoluţiei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.