Record de vizualizări la un filmuleţ al Poliţiei: Cum e trântit un motociclist de portiera unei maşini (VIDEO)

Postat la 18 septembrie 2011 37 afişări

Un filmuleţ în care se vede cum un motociclist este trântit violent în trafic de un şofer care a deschis pe neaşteptate uşa maşinii fără să observe că este depăşit deţine recordul de vizualizări pe canalul Poliţiei Române de pe platforma Youtube.

Imaginile au fost filmate cu o cameră de supraveghere a traficului. În descrierea ce însoţeşte filmuleţul nu se precizează unde şi când anume a fost înregistrat evenimentul.

Filmul de 30 de secunde a fost postat în data de 3 septembrie şi a adunat deja peste 91.000 de vizuallizări. În descrierea care însoţeşte imaginile, poliţiştii au scris: "Nerespectarea regulilor de circulaţie, conduce la accidente. Din fericire de această dată nu au existat urmări. ATENŢIE!!!" (sic!).

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/record-de-vizualizari-la-un-filmulet-al-politiei-cum-e-trantit-un-motociclist-de-portiera-unei-masini-video-8770351
8770351
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.