Reclame sau artă? - VIDEO

Autor: Ioana Mihai Postat la 02 februarie 2012 84 afişări

Este uluitor felul în care a evoluat tehnica de difuzare a reclamelor difuzate mai cu seamă în zona de outdoor. Mai nou, acest tip de reclame pot face clădirile să se mişte, să se transforme şi chiar să comunice. Un nou fenomen din industria de advertising ia dimensiunile unui ciclo, relatează Creative Guerilla Marketing.

Proiecţii 3D le permit marketerilor şi advertizerilor să creeze imagini suprarealiste prin proiecţii pe obiecte. În timp ce urmăriţi înregistrările de mai jos, fiţi atenţi la zgomotul creat de mulţime, care fotografiază şi înregistrază evenimentele pe telefoanele mobile. Pentru cei care nu sunt familiari cu această tehnică, o explicaţie este oferită de videomapping.tumblr.com: " Video Projection Mapping este o nouă tehnică surprinzătoare de proiecţie, care poate transforma aproape orice suprafaţă într-un display video dinamic. Software specializat este folosit pentru a înveli şi masca imaginea proiectată pentru a o face să se potrivească perfect pe marginile iregulate ale ecranelor".

Lansarea magazinului H&M din Amsterdam

Pe 22, 23 şi 24 noiembrie 2010, H&M a inaugurat un magazin la Amsterdam şi s-au folosit de o proiecţie de acest tip pe o clădire istorică. Vreme de peste trei minute, invitaţii şi trecătorii au urmărit o poveste suprarealistă realizată prin lumini şi efecte speciale. O fundă roşie legată de clădire s-a desfăcut şi a lăsat construcţia să se transfome într-o casă de păpuşi în care nimic nu este ceea ce pare.

Adidas - 3D Mapping Projection

Agenţia: Muse Amsterdam (www.muse.nl) Producţia: MrBeam, Mickey Did It, BeamSystems

VEZI MAI MULTE IN PAGINA URMATOARE >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Reclame,
outdoor,
3D
/actualitate/reclame-sau-arta-video-9199934
9199934
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.