Reclame de milioane de dolari. Vezi aici cele mai scumpe spoturi publicitare din lume

Postat la 17 martie 2011 393 afişări

Ferrari, Pepsi, Adidas si Honda sunt doar cateva dintre companiile care au incercat sa atraga atensia publicului prin realizarea unor sporturi publicitare originale, dar si foarte scumpe.

Cele mai scumpe reclame din lume pot fi considerate costisitoare pentru diferite motive. Pe de o parte, realizarea acestora a costat o gramada de bani, mai exact cateva milioane de dolari. In plus, costa foarte mult si difuzarea lor la TV la anumite intervale de timp.

Cea mai scumpa reclama din lume a fost facuta de compania japoneza producatoare de masini Honda in momentul lansarii modelului Accord. Compania a platit in jur de 6,12 milioane de dolari pentru a realiza reclama.

Pepsi: PepsiCo., unul din cele mai populare branduri de bauturi racoritoare a facut o reclama in 2003 in care juca Britney Spears si pentru care a platit 5,4 milioane de dolari.

Guinness Tipping point: Guinness Tipping Point este un adin cele mai interesante reclame din ultima perioada. Compania a platit in jur de 4,65 milioane de dolari pentru a o realiza.

Ferrari: La cea de-a 60-a aniversare, Ferrari a facut o reclama pe care a cheltuit peste 4 milioane de dolari. Cu toate acestea filmul a avut parte de mai multe critici din partea analistilor.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
reclame,
dolari,
spoturi,
publicitate,
media
/actualitate/reclame-de-milioane-de-dolari-vezi-aici-cele-mai-scumpe-spoturi-publicitare-din-lume-8070552
8070552
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.