Realitatea TV nu mai are voie să emită analogic terestru în Capitală. Postul poate emite pe satelit

Postat la 17 septembrie 2013 151 afişări

CNA a decis, în şedinţa de marţi, să respingă solicitarea societăţii Realitatea Media SA de prelungire a licenţei audiovizuale analogice terestre din Bucureşti a televiziunii Realitatea TV, care expirase pe 19 august, însă postul deţine şi o licenţă prin satelit pe care poate emite în continuare.

Realitatea TV nu mai are voie să emită analogic terestru în Capitală. Postul poate emite pe satelit

 Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a reanalizat, în şedinţa de marţi, solicitarea societăţii Realitatea Media SA de prelungire a licenţei audiovizuale analogice terestre din Bucureşti a televiziunii Realitatea TV.

Consiliul a decis cu şapte voturi "împotrivă" (Florin Gabrea, Lorand Turos, Narcisa Iorga, Monica Gubernat, Viorel-Vasile Buda, Laura Georgescu şi Cristina Trepcea) şi patru voturi "pentru" (Valentin Jucan, Răsvan Popescu, Christian Mititelu şi Radu Călin Cristea) prelungirea licenţei analogice terestre din Bucureşti a Realitatea TV.

Consiliul a analizat şi în şedinţa din 22 august solicitarea Realitatea Media SA, hotărând atunci să amâne discuţia pentru o şedinţă viitoare. De asemenea, membrii CNA au solicitat reprezentanţilor Realitatea Media să prezinte dovada achitării a două amenzi pe care Consiliul le-a aplicat în 2012 televiziunii Realitatea TV. Totodată, Realitatea Media, care este în insolvenţă, figura cu datorii la stat şi trebuia să facă CNA dovada aprobării de reeşalonare a datoriilor sale. Potrivit certificatului de atestare fiscală din 13 august, Realitatea Media SA figurează cu obligaţii fiscale restante în total de 73.019.238 de lei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/realitatea-tv-nu-mai-are-voie-sa-emita-analogic-terestru-in-capitala-postul-poate-emite-pe-satelit-11344572
11344572
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.