REACŢII la decizia de eliberare a lui Adrian Năstase

Postat la 18 martie 2013 25 afişări

Adrian Năstase va fi eliberat din Penitenciarul Jilava, după ce Tribunalul Bucureşti a respins, luni, recursul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Reacţii la decizia de eliberare a lui Adrian Năstase:

 Zgonea: Eu nu doresc nici duşmanilor să treacă prin asemenea momente

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, că se bucură foarte mult ca om de eliberarea lui Năstase din închisoare, că îi urează să-i dea Dumnezeu sănătate şi a arătat că este important ca Năstase să petreacă timp cu familia sa.

Întrebat ce îi urează lui Adrian Năstase la eliberarea din închisoare, Valeriu Zgonea a spus: "Să-i dea Dumnezeu sănătate. Mă bucur foarte mult ca om şi ca tânăr care am început politica când era un om de stat important".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/reactii-la-decizia-de-eliberare-a-lui-adrian-nastase-10674734
10674734
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.