RCS&RDS a lansat un serviciu cloud de stocare de date. Cum funcţionează Digi Storage

Postat la 11 aprilie 2014 88 afişări

RCS & RDS a lansat vineri Digi Storage, un serviciu de stocare, partajare şi organizare a datelor personale, dedicat clienţilor săi, persoane fizice, a anunţat compania.

RCS&RDS a lansat un serviciu cloud de stocare de date. Cum funcţionează Digi Storage

 Pe Digi Storage pot fi stocate fişiere conţinând poze, filme, prezentări etc., care poate fi accesate de către clienţii companiei de pe PC-uri cu sistem de operare Windows, Linux, Mac OS X sau dispozitive mobile - Android, iOS.

Clienţii Digi Net Fiberlink 500 şi 1.000 beneficiază gratuit de spaţiu de stocare de 20 GB. Pentru un tarif lunar de 3 lei, clienţii pot opta pentru un spaţiu de stocare de 50 GB, pentru 100 GB costul se ridică la 6 lei şi pentru 150 GB pot contracta serviciul contra sumei de 9 lei. Sumele conţin TVA.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rcs-rds-a-lansat-un-serviciu-cloud-de-stocare-de-date-cum-functioneaza-digi-storage-12451453
12451453
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.