RBS şi-a numit un director de HR de 35 de ani

Autor: Razvan Voican Postat la 04 februarie 2013 113 afişări

Delia Murafa, 35 de ani, a preluat postul de director de resurse umane al RBS România, înlocuind-o pe Ena Bădeanu, care a părăsit banca după circa 10 ani în care a condus departamentul de HR.

RBS şi-a numit un director de HR de 35 de ani

Delia Murafa, 35 de ani, a preluat postul de director de resurse umane al RBS România, înlocuind-o pe Ena Bădeanu, care a părăsit banca după circa 10 ani în care a condus departamentul de HR. Delia Murafa şi-a construit întreaga carieră în cadrul RBS (fosta ABN Amro), fiind angajată din 2001 şi activând în zona gestionării resurselor umane. Promovarea sa face parte dintr-un set de decizii similare ale CEO-ului Henk Paardekooper care a întinerit echipa de top management. Departamentul de HR din RBS a avut o misiune dificilă anul trecut, când a fost decisă renunţarea la businessul de retail. În continuare britanicii ar putea trece şi la optimizarea personalului din zona corporate.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RBS,
director de HR,
Delia Murafa,
Ena Bădeanu
/actualitate/rbs-si-a-numit-un-director-de-hr-de-35-de-ani-10541471
10541471
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.