RBS Romania lanseza Contul de Economii

Autor: Ioana Mihai Postat la 18 martie 2011 50 afişări

Contul de economii in lei sau euro oferit de RBS Romania este un produs clientii care doresc sa economiseasca. Dobanzi cresc odata cu suma economisita, ajungand pana la 6% pentru conturile in lei si 2,50% pentru conturile in euro Noul produs permite mai multe modalitati de alimentare, inclusiv prin debitarea automata a contului curent RBS.

Astfel, clientiipot sa puna de-o parte o suma de bani lunar, intr-un mod facil si eficient.A doua posibilitate prevede setarea unui plafon maxim de sold creditor pentru contul curent RBS, fiecare leu sau euro care depaseste acest plafon urmand sa fie transferat automat in Contul de Economii. In plus, clientul mai poate alimenta Contul de Economii in orice moment doreste, printr-un transfer bancar la cerere sau prin depunere de numerar.

Pentru un plus de securitate, retragerile de numerar din Contul de Economii se realizeaza doar prin intermediul contului curent RBS, transferand in acest scop suma care se doreste a fi retrasa din Contul de Economii in contul curent RBS. Astfel, clientul poate efectua transferuri bancare in contul curent atasat si poate accesa banii atat in sucursalele RBS Romania, cat si prin serviciile RBS iBanking si Phone Banking (daca acestea au fost activate). De asemenea, dobanda acumulata nu se pierde, indiferent de momentul in care clientul doreste sa acceseze suma economisita, deoarece dobanda se calculeaza la soldul creditor al contului la sfarsitul fiecarei zile si se crediteaza in Contul de Economii la finalul lunii.

Noul Cont de Economii de la RBS Romania permite clientilor efectuarea tuturor tipurilor de tranzactii disponibile pentru contul curent (cu exceptia retragerii de numerar), la aceleasi tarife ca si cele ale contului curent RBS, dar fara comision de administrare a Contului de Economii. "Am gandit acest produs modern si flexibil de economisire, fara a le solicita prea mult timp pentru formalitati bancare." a declarat John Bell, head of retail, RBS Romania.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RBS,
Romania,
economi,
dobanzi
/actualitate/rbs-romania-lanseza-contul-de-economii-8073512
8073512
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.