RBL: Vidul de investiţii publice va fi plătit în următorii doi ani

Postat la 31 octombrie 2018 32 afişări

Organizaţia Romanian Business Leaders (RBL) avertizează că lipsa de preocupare faţă de investiţii din ultimii doi ani de guvernare reprezintă o slăbiciune care afectează încrederea antreprenorilor în economie şi, în acelaşi timp, erodează nivelul de trai al angajaţilor din companiile româneşti.

RBL: Vidul de investiţii publice va fi plătit în următorii doi ani

În opinia antreprenorilor români, efectele reale vor fi resimţite abia peste doi ani şi, prin urmare, va fi sacrificat un nou ciclu de guvernare din perspectiva încrederii si a investiţiilor în viitor.

Antreprenorii români observă că, în ultimii doi ani, statul român nu a putut da un semnal de optimism în economie, prin realizarea de investiţii pe termen lung, fiind preferate alocările bugetare supradimensionate către consum. După ce anul trecut nivelul investiţiilor publice a ajuns la cel mai mic nivel din istorie, ritmul de creştere a cheltuielilor de investiţii este nesemnificativ în 2018.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
investitii,
publicare,
plati,
antreprenori

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.