Răzvan Rosculet este noul director de vânzări al FM Logistic

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 12 mai 2015 698 afişări

Compania FM Logistic l-a numit pe Răzvan Rosculet în funcţia de director de vânzări în România, având ca principal obiectiv creşterea cifrei de afaceri prin consolidarea relaţiei cu actualii parteneri, dar şi prin extinderea portofoliului de clienţi ai companiei.

Răzvan Rosculet este noul director de vânzări al FM Logistic

El s-a alăturat echipei FM Logistic din România pe 20 aprilie 2015. În vârstă de 36 de ani, Răzvan Rosculet este absolvent al Facultăţii de Electronică şi Telecomunicaţii (1998 - 2003) şi deţine o diplomă de master în marketing.

Are o experienţă de 11 ani în vânzările business to business în cadrul unor companii precum Orange Romania, unde a lucrat timp de şapte ani, şi în Telekom Romania.

Compania FM Logistic, o afacere de familie infiintata in 1967 in Franta, unul dintre cei mai importantu jucatori logistici internationali, este prezenta in Romania din anul 2003 si ofera solutii logistice personalizate pentru optimizarea operatiunilor din cadrul lantului de aprovizionare, de la depozitare si distributie pana la servicii cu valoare adaugata (co-packing). FM Logistic a inregistrat in Romania o cifra de afaceri de 23.5 milioane euro in ultimul an fiscal (aprilie 2014-martie 2015), are 450 de angajati si opereaza trei platforme logistice in Romania- in zona Timis, Bucuresti si Dambovita cu 55,000 m² suprafata de stocare si 2 terminale logistice de cross-docking situate in Cluj si Bacau.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/razvan-rosculet-este-noul-director-de-vanzari-al-fm-logistic-14251805
14251805
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.