Răzvan Cherecheş: „Avem aceeaşi abordare pe care am avut-o şi în vară. Românii care vor muri în ianuarie vor muri din cauza măsurilor luate acum”

Postat la 09 decembrie 2021 302 afişări

Răzvan Cherecheş: „Avem aceeaşi abordare pe care am avut-o şi în vară. Românii care vor muri în ianuarie vor muri din cauza măsurilor luate acum”

Profesorul universitar Răzvan Cherecheş spune că în România se relaxează măsurile, însă nu există niciun motiv pentru a face acest lucru. „Totul merge pe o abordare pur populistă, nebazată pe niciun fel de dovezi ştiinţifice, urmând ca după sărbători, şi cu deschiderea şcolii, să avem o creştere accelerată.”

„Noi avem exact aceeaşi abordare pe care am avut-o şi în vară, respectiv relaxăm acuma, din timp, deşi nu avem niciun motiv. Totul merge pe o abordare pur populistă, nebazată pe niciun fel de dovezi ştiinţifice, urmând ca după sărbători, şi cu deschiderea şcolii, să avem o creştere accelerată. Pentru că, dacă ceva a învăţat guvernul anterior, a fost că nu au plătit, de fapt, au timp suficient până la alegeri, nu au fost arătaţi cu degetul pentru că persoanele care au murit au murit din cauza măsurilor iresponsabile luate de Guvern. Persoanele, oamenii, românii care vor muri în ianuarie vor muri din cauza măsurilor luate acum, în decembrie”, a afirmat Răzvan Cherecheş, miercuri seară, la Digi 24.

Acesta spune că toate persoanele ar trebui să facă un test rapid atunci când paricipă „la orice fel de adunare” alături de mai multe persoane, chiar şi cei vaccinaţi anti-COVID.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deces,
abordare,
masuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.