Răsturnare de situaţie. Un primar ALDE se alătură protestului pentru construcţia de autostrăzi

Postat la 11 martie 2019 86 afişări

Primarul ALDE al oraşului Rovinari, judeţul Gorj, Robert Filip, anunţă că se alătură protestului pentru construcţia de autostrăzi, la provocarea omului de afaceri Ştefan Mandachi din Suceava, care a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova.

Răsturnare de situaţie. Un primar ALDE se alătură protestului pentru construcţia de autostrăzi

În plus, primarul oraşului Rovinari, Robert Filip, îi provoacă pe edilii din Turceni, Bâlteni, Drăguţeşti şi Târgu-Jiu să se alăture protestului şi să oprească activitatea pe 15 martie, la ora 15.00, timp de 15 minute.

 

„Vom întrerupe activitatea şi o să lucrăm 15 minute după program. Gorjul vrea drum expres! În data de 15 martie 2019, în mai multe localităţi din România se va protesta, timp de 15 minute, sub titulatura «15 minute de grevă generală. România vrea autostrăzi». Întrucât în Gorj nu avem nici măcar un drum expres, fapt care îngreunează prezenţa investitorilor şi dezvoltarea economică a judeţului, am decis, în calitate de primar, împreună cu angajaţii Primăriei şi cu o parte dintre consilierii locali, să ne alăturăm şi noi protestului din 15 martie.

 

În acest context, provoc primarii localităţilor situate pe traseul drumului european 79, propozabil a deveni drum expres, să se alăture protestului desfăşurat la nivel naţional şi să cerem împreună alocarea de fonduri pentru construirea drumului expres care să lege Gorjul de aeroportul din Craiova şi de autostrada ce urmează a se construi între Piteşti şi Craiova. Sper într-o reacţie pozitivă din partea primarilor din Turceni, Bâlteni, Drăguţeşti şi Târgu Jiu. O să rog şi toţi privaţii din oraşul Rovinari, ca să fie tot oraşul în grevă, nu doar Primăria. Vom susţine toţi aceeaşi cauză”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Robert Filip, primarul oraşului Rovinari.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
primar,
protest,
autostrazi,
constructie,
rasturnare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.