Rasmussen salută decizia României privind scutul: Demonstrează angajamentul şi solidaritatea din NATO

Postat la 10 octombrie 2011 6 afişări

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a salutat, luni, în plenul AP NATO, decizia României, dar şi a altor state de a găzdui facilităţi legate de apărarea antirachetă, el spunând că aceasta demonstrează angajamentul şi solidaritatea în cadrul Alianţei.

"În primul rând, mă bucur foarte mult de anunţul făcut de Turcia, România, Polonia şi Spania că vor găzdui facilităţi legate de apărarea antirachetă şi sper să auzim şi alte anunţuri în lunile care urmează până la summitul de la Chicago", a spus secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen. El a spus că aceste anunţuri "demonstrează angajamentul şi solidaritatea existente în cadrul Alianţei". "Vom introduce sistemul de apărare antirachetă prin abordarea gradual adaptivă", a mai spus el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nato,
basescu,
antiracheta,
securitate,
rasmussen
/actualitate/rasmussen-saluta-decizia-romaniei-privind-scutul-demonstreaza-angajamentul-si-solidaritatea-din-nato-8852189
8852189
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.