Rapperul 50 Cent, plătit cu 500.000 de dolari, pentru un concert la Las Vegas

Autor: Florin Badescu Postat la 01 mai 2015 85 afişări

Rapperul 50 Cent va primi un onorariu de 500.000 de dolari pentru un concert la Las Vegas, pe care cântăreţul american îl va susţine vineri seară, cu 24 de ore înainte de meciul de box dintre Floyd Mayweather şi Manny Pacquiao, informează contactmusic.com.

50 Cent va primi aceşti bani pentru un show în clubul de noapte Drai's din Las Vegas, într-o serie de evenimente care anticipează "meciul secolului", aşa cum a fost denumită mult aşteptata partidă de box dintre americanul Floyd Meayweather şi filipinezul Manny Pacquiao, care va avea loc în acelaşi oraş, precizează site-ul TMZ.com.

Rapperul 50 Cent va merge apoi în Atlantic City, unde va susţine în această lună un alt concert, pentru care va primi un onorariu tot de 500.000 de dolari. Acel concert va avea loc în clubul de noapte Pool After Dark din Atlantic City, în urma unui parteneriat încheiat cu Effen Vodka.

Rapperul 50 Cent va urmări cu mare interes meciul de box dintre Mayweather şi Pacquiao, care va avea loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, întrucât a pariat deja suma de 1,6 milioane de dolari pe această partidă, mizând pe victoria pugilistului american.

Floyd Mayweather are în prezent o cotă de 8/15 şi este considerat favorit în această partidă de box.

Relaţiile dintre 50 Cent şi Floyd Mayweather nu sunt chiar cele mai bune, rapperul ironizându-l adeseori pe celebrul pugilist american printr-o serie de declaraţii publice. În vara anului 2014, rapperul 50 Cent a anunţat printr-o înregistrare video publicată pe contul său de pe reţeaua Instagram că va dona suma de 750.000 de dolari în beneficiul unei organizaţii de caritate dacă pugilistul american Floyd Mayweather va citi cursiv - "fără să se oprească, fără să reia lectura de la început şi fără să se încurce în cuvinte" - o pagină întreagă dintr-un roman din seria "Harry Potter".

Rapperul 50 Cent, în vârstă de 39 de ani, a cunoscut succesul în 2003, cu albumul de debut "Get Rich or Die Tryin'", care s-a vândut în 15 milioane de exemplare în toată lumea, devenind unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice rap din toate timpurile.

Cel mai recent album al său, al cincilea material de studio din carieră, se intitulează "Animal Ambition" şi a fost lansat în vara anului 2014.

În 2005, rapperul a avut un rol în filmul "Totul pentru bani", inspirat din viaţa lui, apoi a fost distribuit în drama de război din 2006 "Home of the Brave". Cel mai recent film al său este thrillerul "Ţinutul gheţurilor/ The Frozen Ground", în care joacă alături de Nicolas Cage şi John Cusack.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
50 CENT,
CONCERT,
/actualitate/rapperul-50-cent-platit-cu-500-000-de-dolari-pentru-un-concert-la-las-vegas-14190871
14190871
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.