Rapid, U. Cluj şi CS Turnu Severin nu au primit licenţa pentru Liga I

Postat la 31 mai 2013 42 afişări

Cluburile Rapid, Universitatea Cluj şi CS Turnu Severin nu au primit licenţa pentru sezonul 2013/2014 al Ligii I, în timp ce Oţelul Galaţi şi Gloria Bistriţa au obţinut această licenţă, a anunţat, vineri, FRF, pe site-ul oficial.

"A fost refuzată acordarea licenţei pentru participarea la competiţiile UEFA de club şi la campionatul naţional Liga I, în sezonul 2013-2014, următoarelor cluburi: - Fotbal Club Rapid SA, - Fotbal Club Universitatea Cluj SA, - Clubul Sportiv Turnu Severin. Cluburile cărora le-a fost refuzată licenţa în apel au avut dreptul să facă recurs la TAS până la data de 30 mai 2013", se arată în comunicatul FRF.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rapid-u-cluj-si-cs-turnu-severin-nu-au-primit-licenta-pentru-liga-i-10913803
10913803
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.