Ramas-bun retetelor! Medicii de familie nu mai prescriu compensate si gratuite

Postat la 01 aprilie 2010 9 afişări

Liderii organizatiilor reprezentative ale medicilor de familie au anuntat ca, incepand din 1 aprilie, nu mai prescriu retete compensate si gratuite, intrucat nu au contractul-cadru de acordare a asistentei medicale, iar normele de aplicare a acestuia "au fost aprobate pe sest".

Presedintele Asociatiei Medicilor de Familie Bucuresti - Ilfov, Rodica Tanasescu, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, ca a aflat ca normele la contractul-cadru privind acordarea asistentei medicale pentru 2010 "au fost aprobate pe sest", fara consultarea medicilor de familie, iar prevederile din respectivul act "vor reduce cu aproape 40% bugetul medicinii primare".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
farma,
compensate,
medicamente,
medici,
norme,
CNAS
/actualitate/ramas-bun-retetelor-medicii-de-familie-nu-mai-prescriu-compensate-si-gratuite-5795957
5795957
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.