Raiffeisen Leasing a finalizat procesul de preluare a portofoliului de leasing de la ING Lease

Postat la 30 ianuarie 2014 53 afişări

Raiffeisen Leasing a anunţat, joi, finalizarea procesului de preluare a portofoliului de leasing de la ING Lease, respectiv active de peste 30 milioane de euro şi circa 60 de clienţi companii medii şi mari, în baza unui acord semnat în octombrie 2013.

Raiffeisen Leasing a finalizat procesul de preluare a portofoliului de leasing de la ING Lease

 "Operaţiunile tehnice de preluare au fost deja finalizate, urmând ca tranzacţia să producă efecte cu privire la contractele încheiate cu clienţii transferaţi începând cu luna februarie, odată cu facturarea primei rate de către Raiffeisen Leasing, în calitate de finanţator", se arată într-un comunicat al companiei.

Anterior, clienţii au fost notificaţi, pentru obţinerea consimţământului de preluare, iar tranzacţia a fost aprobată, în decembrie, de Consiliul Concurenţei.

Portofoliul preluat de la ING Lease cuprinde vehicule în proporţie de 49,7%, echipamente - 31,6% şi imobiliare - 18,7%.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/raiffeisen-leasing-a-finalizat-procesul-de-preluare-a-portofoliului-de-leasing-de-la-ing-lease-11993693
11993693
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.