Raiffeisen: cererea de carduri de credit a crescut cu 50% în prima jumătate a anului

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 18 septembrie 2011 58 afişări

Raiffeisen Bank România a ajuns la o reţea de 10.000 de puncte electronice de vânzare şi 1.100 de ATM-uri, iar numărul de carduri active din portofoliu a ajuns la circa 1,7 milioane. Peste 350.000 din totalul cardurilor sunt de credit, Raiffeisen fiind lider de piaţă pentru cardurile de credit.

"În primul semestru am înregistrat o creştere cu 50% a cererii de carduri de credit, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Acest rezultat este cu atat mai imbucurator pentru noi cu cat vine intr-o perioada economica marcata de dificultăţi şi incertitudini pentru toata lumea", a spus Gabriel Chenescu, manager Card de Credit la Raiffeisen Bank.

Banca a anunţat şi că a extins reţeaua partenerilor "Multishop - rate fără dobandă", care include acum şi reţeaua Baumax, magazinele de jucării Noriel şi cele de mobilier şi decoraţiuni Kika.

Programul Multishop permite plata de bunuri în rate în magazinele partenere, direct la casă sau pe internet. În virtutea programului, posesorii de carduri Raiffeisen beneficiază de credite fără dobândă în magazinele Altex, Domo, Media Galaxy, B&B Collection, Leonardo, eMAG, Cellini, Musette, Bigotti, Intersport, reţeaua de sănătate Regina Maria sau agenţiile de turism Prestige Tours şi Perfect Tours.

"Lansat în urmă cu un an, programul de rate fara dobândă este disponibil în 2.000 de unităţi ale comercianţilor şi acoperă majoritatea domeniilor de interes pentru deţinătorii de carduri", a spus Mihai Negulescu, director Acceptare Carduri si e-Commerce la Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank România a încheiat primul semestru cu un profit net de 39 de milioane euro, cu 22% mai mic decât cel din primele şase luni ale lui 2010, conform standardelor contabile internaţionale. Valoarea totală a activelor a crescut de la 4,57 la 5,17 miliarde euro, respectiv cu 13%.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/raiffeisen-cererea-de-carduri-de-credit-a-crescut-cu-50-in-prima-jumatate-a-anului-8769733
8769733
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.